Popis produktu Vlastnosti Extra jemný prášok Marketing produktu Púdrový cukor je jemne mletý a následne špeciálne preosievaný druh cukru, ktorý sa vďaka svojej jemnej štruktúre hodí na fondán, polevy a maslové krémy. Ďalší popis korunnycukor.sk Ďalšie informácie Hmotnosť plnenia je technicky podmienená. Výživové hodnoty Výživové hodnoty 100 g obsahuje priemerne: energetická hodnota 1700 kJ/400 kcal tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 100 g z toho cukry 100 g bielkoviny 0 g soľ 0 g Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal) Informácie o produkte Pôvod Vyrobené v EU Skladovanie a použitie Recepty Maslový krém Prísady: 250 ml mlieka, 2 žĺtky, vanilkový puding, 100 g Korunného púdrového cukru, vanilkový cukor, 250 g mäkkého masla Príprava: 5 polievkových lyžíc mlieka, žĺtky a pudingový prášok vymiešame spolu nahladko. Zvyšné mlieko povaríme spolu s púdrovým a vanilkovým cukrom, pridáme pudingovú zmes a za stáleho miešania povaríme. Uvarený puding dáme do misy a spolu s maslom vyšľaháme nahladko. Krém dáme do zdobiaceho vrecka s hladkou špičkou a nazdobíme cupcakes, muffiny alebo tortu. Tip: Krém môžete prifarbiť kakaovým práškom alebo v tukoch rozpustnými potravinárskymi farbami. Krém môžete skladovať niekoľko dní v chladničke. Skladovanie Skladujte v suchu a pri izbovej teplote. Minimálna trvanlivosť nie je obmedzená. Meno a Adresa Adresa distribútora Slovenské cukrovary, s.r.o. Cukrovarská 726 926 01 Sereď Slovenská republika Vrátiť Slovenské cukrovary, s.r.o. Cukrovarská 726 926 01 Sereď Slovenská republika agrana.sk Balenie Číselná veľkosť Číselná veľkosť - 400 Jednotka (špecificky) Jednotka (špecificky) - Gramy Priemerné rozmery Priemerné rozmery